Kombinera med KST


Varför kombinera annan behandling med KranioSakral terapi? Kropp och själ är indirekt länkade, och det bästa är om man kan få hjälp på alla nivåer, dvs fysiskt, psykiskt, mentalt och andligt, i den mån man behöver.

Allt fysiskt i kroppen, som muskler, leder, ligament, organ etc. är kopplade med varandra på något sätt. Allt inom oss är sammanlänkat med s.k fascia (bindväv).
Vi är ihopsatta som en ”helhet”. När det då händer saker i livet som påverkar oss tillräckligt mycket och länge, så blir vi påverkade mentalt, vare sig vi vill eller inte.

Kropp och själ är länkade, och det optimala är att få hjälp på alla nivåer, dvs fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt, i den mån man behöver.

Då jag inskaffat mig både kunskaper och erfarenhet under mina 11 år som terapeut, har det visat sig att vissa kombinationer av behandlingar, har kommit att bli mycket effektiva och kraftfulla. Nedan följer några, som efterföljs av en beskrivning av vad de bäst kan åstadkomma, och vad som kan passa ”just Dig, just nu”.
I många fall får man en bra start i självläkningsprocessen när det gäller KranioSakral terapi, då dessa utförs i täta behandlingar om tre, med ca 1-2 veckors mellanrum, se paketpriser nedan.


KranioSakral terapi med Massage

Om du gillar massage, antingen för allmänt välbefinnande, eller om det finns mer specifika problem, som t.ex huvudvärk/migrän, rygg/nackbesvär, smärtproblematik, stress, etc. så är kombinationen massage och kraniosakral ett bra val. Generellt, en djupare avslappning än efter vanlig massage. Har man mer relaterade muskelspänningar och/eller muskelknutor t ex. är det bra att först mjuka upp och få igång cirkulationen med massage, och sedan avsluta med kraniosakral behandling, för att balansera upp det inre med det yttre.

  • 60 min, 810 kr
  • *3 behandlingar, 2310 kr
  • *4 behandlingar, 2960 kr

KranioSakral terapi med Massage, mer fokus på nacke, axlar, käkar och övre bröstrygg.

Känner du dig stel i nacken? Ofta huvudvärk? Tillhör du dom som biter ihop/gnisslar tänder på natten? Har du tendens att dra upp/spänna axlarna?

Då kan denna kombination vara ett bra val att prova. Fokus ligger på övre bröstrygg, nacke och käkar. Att först mjuka upp med massage, och sedan avsluta med kraniosakral teknik, specifikt i området kring nacken, har visat sig otroligt effektivt, då man på detta sätt kan ”lätta upp” i de övre halskotorna. Man får vävnaden i området att effektivt slappna av och på detta sätt mjukna och få igång cirkulationen.
Resultatet man får är att spänningar släpper oerhört effektivt.

  • 60 min, 810 kr
  • *3 behandlingar, 2310 kr
  • *4 behandlingar, 2960 kr

KranioSakral Energibehandling

Med inslag av all min kunskap och erfarenhet jag fått med mig under mina år som terapeut. Intuitivt är denna den bredaste behandlingen jag har nu i dagsläget, när det handlar om ”helheten” på djupet, ända ner i cellminnet, vilket är oerhört effektfullt för balansering på alla nivåer i våra liv.

Känner du dig hängig, ingen ork, tom på energi? Känns det som kroppen är ur balans? Upplever du stress runt omkring dig i din vardag? Har du gått med långvarig molande värk, i kroppen, eller värk som kommer och går? Har du råkat ut för någon typ av trauma tidigare i livet, eller nyligen? Deprimerad, utbränd, nedsatt immunförsvar, sömnproblem etc…

Det finns många olika typer av besvär, som vi inte alltid vet, eller har koll på varför de dyker upp, och till slut känns vardagen hopplöst jobbig. Svårt att sätta ”ord”, på vad det är för något, som orsakar att man mår dåligt.

Denna behandling är en kombination av Kraniosakral terapi och energi/healing.

Väldigt kraftfull och effektiv, ibland direkt och ibland efter ett tag.

  • 60 min, 810 kr
  • *3 behandlingar, 2310 kr
  • *4 behandlingar, 2960 kr

* Villkor och information för paketbehandlingar

3 behandlingar av KranioSakral terapi och Kombinationsbehandlingar. Gäller under 5 månader från inköpsdatum.
4 behandlingar av KranioSakral terapi och Kombinationsbehandlingar. Gäller under 6 månader från inköpsdatum.